Pitanja i odgovori

Kako se logirati?

Da biste se logirali prije svega morate biti registrovani korisnik ili pretplatnik. Ukoliko niste registrovani kliknite na link „Registracija“ ukoliko želite postati registrovani korisnik. Formular za prijavu i linkovi za registraciju se nalaze u vrhu, na desnoj strani na svakoj stranici.

Šta da radim ako zaboravim ili želim da promijenim šifru?

Ukoliko ste zaboravili vašu šifru kliknite na link „Prijava“ a zatim na link „Izgubili ste lozinku“ i otvorit će vam se stranica na kojoj ćete unijeti vašu e-mail adresu ili korisničko ime, a na vaš e-mail dobit ćete instrukcije kako da unesete novu šifru.

Kako da postanem registrovani korisnik?

Da biste se registrovali potrebno je da kliknete na link „Registracija“, a onda  popunite formular sa traženim podacima. Registracija je potpuno besplatna.

Kako predati oglas?

Da biste poslali oglas potrebno je da se registrujete. Nakon toga, trebate da se prijavite i trebate odabrati „Moji Oglasi“ ili „Moji Poslovi“ zavisno kakav oglas želite objaviti.

Kako mogu kontaktirati osobu koja je objavila oglas?

Do kontakt informacija nekog oglašivača možete kada se prijavite kao registrovani korisnik. Nakon toga svi oglasi koje pregledate će sadrzavati broj telefona korisnika koji je postavio oglas.

Kako da vidim kontakt informacije za sve objavljene oglase?

Samo registrovani korisnici imaju uvid u sve kontakt informacije objavljenih oglasa. Da biste postali korisnik potrebno je da kliknete na link „Registracija“ koji se nalazi u vrhu na desnoj strani svake stranice.

Je li objava oglasa besplatna?

Objava oglasa je trenutno besplatna. Ovdje spadaju oglasi u kojima se objavljuje prodaja, kupovina i razmjena vlastitih stvari (u jednom oglasu po jedna ista stvar, ili komplet), traženje unajmljivanja prostora (stan, kuća, garaža, zemljište i sl.), ponuda i potražnja zaposlenja , obavještenja – opšta (godišnjice i sl.), lični kontakti – poznanstva.

Objava posebnih tipova oglasa (komercijalni web oglas, web prodavnice i banneri) se naplaćuje po zvaničnom cjenovniku. Superoglasi zadržavaju pravo izmjene cijena oglasa bez prethodne najave.

Koliko traju oglasi?

Oglasi se obnavljaju na www.prijedoroglasi.com svakih 30 dana, a prije isteku tog rog, korisniku koji je postavio oglas će biti poslan mail sa najavom da njegov oglas ističe za određen broj dana kao i link za obnovu malog oglasa.

Koliko fotografija mogu postaviti na jedan oglas?

Uz svaki mali oglas može se postaviti do 5 fotografija gdej niti jedna pojedinačno ne smije biti veća od 10Mb. Na ovaj način je omogućeno i pojednostavlljeno stavljanje mailh oglasa sa Vašeg mobilnog telefona.

Kako da izbrišem vlastiti oglas ili promijenim njegov sadržaj?


Mogućnost dodavanja, brisanja i mijenjanja sadržaja vlastitih malih oglasa na prijedoroglasi-ma imaju registrovani korisnici. Pored malih oglasa oni imaju mogućnost dodavanja, brisanja i mijenjanja sadržaja vlastitih ponuda ili potražnji za posao.